BANDS

Ane Kramme

sanger -tekster & musik

Leonardo Pedersens Jazzkapel

Kapellet blev dannet i 1962 og spillede swingmusik med bl.a. Louis Russel, Fletcher Henderson og Duke Ellington som forbilleder og inspiration. I efteråret 1962 vandt bandet den årlige jazzkonkurrence i Odd Fellow Palæet i København og dette åbnede ballet for Kapellet, som allerede dagen efter fik job i Montmartre og ugen efter i TV.

Derpå fulgte pladeindspilninger, koncerter, jobs i hele landet og efterhånden i udlandet.

I de +50 år der er gået, har Leonardo Pedersens Jazzkapel spillet all around, igen og igen, f.eks på Copenhagen Jazzfestival (senest juli 2013) Femø, Silkeborg, Molde... you name it - i alt er det blevet til små 2000 koncerter, 4 Lp'er og 7 Cd'er gennem årene.

Da Ane tilsluttede sig Kapellet, kom der også swingende blues på repertoiret, fra folk som Jimmie Witherspoon, Leonard Feathers, Ray Charles m.fl. og ikke mindst fra bandets egne medlemmer.

Besætning: Hans Leonardo Pedersen, Jens-Erik Sørensen, Finn Lynge: div saxes. Mogens Eghjort, Poul Chr. Nielsen, Holger Tvestmann: trompet.

Niels Neergaard, Jørn Nørredal: trombone. Per Tværgård: piano. Ib Lund Nielsen: bas. Tobias Leonardo Pedersen: drums. Ane Kramme & the band: vokal.

 

Ladies Sing the Blues

...med tre stærke sangerinder i front......!

Ladies byder på en groovy cocktail, both shaken and stirred !

Ladies serverer Blues with a twist of soul, gospel, jazz m.m.

Lots of - it!

Unikke fortolkninger

Elementer af uforudsigelighed og showtime

Stærke personlige vokaler, solo og backing.

 

the Ladies går efter glimtet i øjet, det hjertenære og det sanseligt jordnære

og bakkes op af 3 sejtsvingende herrer med stor musikalsk bredde.

Ladies er: Ane Kramme Abildtoft, Lene Strøyer, Lea Thorlann på vokal

Stuart Goodstein:keys, André Sørensen:bas, Gert Smedegaard: trommer.

 

Joy Delivered

Joy Delivered er et gospel-inspireret ensemble, som sætter en ære i at synge & spille så ikke en trøje er tør og taget løfter sig.

Omdrejningspunktet er livsglæden og lyset i tilværelsen - det handler om at finde ind til begejstringen som kan hjælpe os med at navigere i livet.

Sanger Katharina Baetz Rubin har skrevet musik & tekster og udgør sammen med Mette Gjørup, Ane Kramme og pianist Henrik David Mikkelsen kernen i Joy Delivered.

I forbindelse med udgivelsen af cd’en ”LOVE” – med retro soul’n spirit, startede Joy Delivered en korsangstafet til fordel for UNICEF. Gruppen har, udover at synge koncerter, været playlistet på p4 og medvirket i tv programmer.

I 2012 fik vi samlet ca. 9000,-kroner ind til Unicef, som også modtager alt overskud fra downloads af sangen”I Believe in Love”.

Joy Delivered laver alt fra små intime koncerter, til store gospel-sing along kirke koncerter- og ikke mindst teambuilding for erhvervslivet… en sjov og god måde at få en opløftende fællesoplevelse ved f.eks seminarer, festlige lejligheder m.m.

 

....or music for the occasion?

solo? duet? duo, trio eller....? måske jazz & blues? soul & pop? eller både og?

kontakt mig mig for en snak om det!

tlf: 0045-40973458.

Links :

Leonardo Pedersens Jazzkapel